Τηλ: (+30) 251 083 1359
  • Χειμερινη  προσφορά πακέτο service (Μπουζί,Λάδια,Φίλτρα) -30% Για όλα τα Ιταλικά Αυτοκίνητα

 

Η Εταιρεία

Το όνομα ΦΟΥΡΤΟΥΝΑΣ στο χώρο του αυτοκινήτου ξεκινά από τον Σάββα Αναστασίου Φουρτούνα το 1933 με τη δημιουργία συνεργείου επισκευής αυτοκινήτων.

Το έτος 1970 ο Αναστάσιος  Φουρτούνας εργάζεται στο συνεργείο μαζί με τον πατέρα του και το 1973 αναλαμβάνει μόνος του τη δραστηριότητα.

Το ίδιο έτος ξεκινά και η δραστηριοποίηση του στο χώρο της εμπορίας αυτοκινήτου και ανταλλακτικών, εκπροσωπώντας τις εταιρίες Lada, Moscovitc και Volga.

 

Το έτος 1990 η εταιρία, πλέον, Φουρτούνας Auto Καβάλα, αποκτά ιδιόκτητες εγκαταστάσεις έκτασης 8000 τ.μ. στην Άσπρη Άμμο Καβάλας. Το ίδιο έτος αναλαμβάνει την αποκλειστική αντιπροσώπευση της Fiat για το νομό. Η επιτυχημένη πορεία της Φουρτούνας Auto αποτέλεσε κριτήριο για την ανάθεση της αποκλειστικής εκπροσώπησης της Lancia (1999), για το νομό Καβάλας, από την Fiat Auto Hellas.

Η Iveco, ηγέτιδα εταιρία στο χώρο των βαρέων επαγγελματικών οχημάτων αποτέλεσε την επόμενη μας, επίσημη συνεργασία, το έτος 2000.

Στο πλαίσιο συνεχούς ανάπτυξης της εταιρίας, το έτος 2005, πιστοποιούμαστε ως εξουσιοδοτημένο συνεργείο και σημείο πώλησης γνήσιων ανταλλακτικών, για την Alfa Romeo.

Αναγνωρίζοντας τη δυναμική της εταιρίας μας στο χώρο του αυτοκινήτου, το έτος 2006, η Isuzu μας εμπιστεύεται την εκπροσώπηση της, στους νομούς Καβάλας, Δράμας και Ροδόπης.

Του 2011 εμπλουτίζουμε τις δραστηριότητές μας με την τοποθέτηση συστημάτων υγραερίου (LPG) σε όλες τις μάρκες αυτοκινήτων και τέλος τον Μάιο του 2012 αναλαμβάνουμε την αποκλειστική αντιπροσώπευση των αυτοκινήτων SKODA με έκθεση – service – ανταλλακτικά για τον νομό Καβάλας.

Με το βλέμμα στραμμένο πλέον στο μέλλον, η εταιρεία εξελίσσετε και προχωρεί στην κατασκευή σταθμού εξυπηρέτησης – πρατηρίου υγραερίου (LPG) στις 18-07-2014 σε ιδιόκτητο χώρο στην άσπρη άμμο Καβάλας με την επωνυμία ΦΟΥΡΤΟΥΝΑΣ GAS.

 Εξειδικεύτηκε στο αντικείμενο των ανταλλακτικών αυτοκίνητου με μεγάλη επιτυχία αλλά αποδέχτηκε και πολλές διακρίσεις. Σκοπός της λοιπόν είναι η καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο το 2016  δημιούργησε ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα έχοντας τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς με  την επωνυμία www.italianparts.gr. Το www.italianparts.gr  έχει την δυνατότητα να παίζει σε κινητά τηλεφωνά smart phone αλλά και tablets λόγω της εφαρμογής που έχουμε δημιουργήσει. Το ηλεκτρονικό κατάστημα δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να επιλέξουνε τα ανταλλακτικά που χρειάζονται οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας καθώς επίσης να ενημερωθούν για την διαθεσιμότητα, την τιμή, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και το κόστος μεταφοράς του. Το www. Italianparts.gr διαθέτει  έμπειρο προσωπικό στις τηλεφωνικές γραμμές για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Το τμήμα ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης, είναι στην διάθεση σας από  Δευτέρα Παρασκευή (8:00-16:00) και Σάββατο (8:00-13:00),για τυχόν δυσκολία που θα προκύψει κατά την περιήγηση σας. Να είστε σίγουροι ότι η εξυπηρέτηση σας θα είναι άμεση και γρήγορη.